maanantai 23. maaliskuuta 2015

Ihanaa väri-iloittelua


Muutaman viikon blogihiljaisuus on nyt aika rikkoa. Pahoitteluni teille, jotka olette täällä tasaisesti käyneet katsomassa, josko olisi uutta päivitystä tarjolla. Aika on vain valunut ohitse ja vaikka rakastan bloggaamista, joskus on hyvä pitää siitä pieni luova tauko. Mutta nyt asiaan...

Joku teistä varmaan muistaakin alla olevan kuvan. Esittelin helmikuussa mikrovärjättyä lankaa. Värjäämissäni kerissä oli elämäni väreinä. Upeaa, räiskyvää ja energisoivaa väri-iloittelua.

En harrasta itse neulomista. Kenties senkin aika tulee, mutta onnekseni anopillani pysyvät puikot käsissä. Hänen käsissään värjäämistäni langoista tuli mitä upeimmat perusvillasukat. Vaikka ilma on jo kovin keväistä, sisätiloissa on ihana kävellä villasukat jalassa.


Kaverikseen värjäämäni lanka sai varsiin Seitsemää veljestä. Kuin sattumalta kevään värivalikoimassa oli lankakeristäni löytynyttä pinkkiä. 


Innostuikohan joku teistä kokeilemaan innoittamani mikrovärjäystä? Toivon niin. Se on helppoa, nopeaa ja palkitsevaa hommaa.


Täältä voit lukea aiemman postaukseni lankojen värjäyksestä.

1 kommentti:

Suvikukka kirjoitti...

Olen värjännyt aika paljon mikrossa niin lankaa kuin huovutusvillaakin. On se kyllä helppoa ja nopeaa :) En vain ole saanut aikaiseksi kokeilla sitä uudestaan, edellisesta kerrasta kun on jo kohta 10v aikaa..huh.