sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Amerikkalaisia pastilleja

Osaisinpa tarttua vaikkapa virkkuukoukkuun kiireen keskellä. Käsillä tekemisellä on tutkitusti vaikutusta hyvinvointiin ja elämänlaadun kohentumiseen. Tammikuu oli minulle melko vauhdikas. Onneksi on jo helmikuun ensimmäinen, nyt on aika taas hidastaa tahtia.

Eilen kun vedeltiin vauhtikuukauden viimeisiä tunteja, tartuin supersuosikkiini: Molla Millsin Virkkuriin. Virkkuri ei petä minua koskaan. Nyt kun taas selasin kirjan sivuja, tajusin tarvitsevani pastillityynyjä. Värimaailmaa hetken pohdin, mutta luonnonvalkeaan melko tylsästi päädyin.


Toimisiko tyynyn alapuolella kangas? Kuvien tyynyssä on virkattu sekä ylä- että alakappaleet. Haaveilen kuitenkin kivasta kankaasta tyynyn alaosaan. Kenties jotakin Marimekon kangasta, jos vain raskin leikata niitä paloiksi.  Kuvan tyynyt ovat kyllä aivan kuin amerikkalaisia pastilleja...

 

Mollalta on muuten tulossa oma virkkauskirjansa miehille, jos olen oikein ymmärtänyt.  Onpa kiva sitten lukea, mitä se miehinen virkkaus oikein on. Erilaisia värejä, virkattuja kaljakoreja, treenikasseja....Vai pastillityynyjä leffalöhöilyyn?


Ei kommentteja: