lauantai 27. syyskuuta 2014

Makeaa muotoilua

Sokeria, rasvaa ja taas vähän toisenlaista sokeria. Väkerrystä, leikkaamista ja maistelua. Sellainen oli eileinen iltani. Sain mahdollisuuden osallistua Tee itse: Makeaa muotoilua - Ruokakouluun ja suu napsasi koko illan. Siitä pitivät huolen upeat tuoksut ja maut, jotka valtasivat keittiön heti ensi minuuteista alkaen Ruokakoulun alkaessa.

Muotoilimme makeisten valmistumisen ja kovettumisen lomassa myös omat konvehtirasiat. Kuvassa näkyvä rasia pysyy kasassa taittelunsa ja pienen teippipalan ansiosta. Huumaavan upeita rasioita saimme kaikki aikaan! Oma rasiani on tuollainen raikas piparminttumainen rasia. Se myös kätki sisälleen piparmintun makua jääsuklaan muodossa.


Ruokakoulussa saimme kokeilla kaikkea eriskummallista. Tiedätkö ne vauvoille syötettävät mauttomat maissinnaksut? Niistä ja kermatoffeesta saa aikaan maistuvaa makeaa. Tuo kuvassa näkyvä pallo puolestaan pitää sisällään muun muassa kakkumurua.Iltapäiväteen kera maistelin rasiaan pakattuja ihanuuksia. Oma suosikkini oli itse tehty daim. Maistui täydelliseltä kello kahden teen kera.

* Postaus on toteutettu yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaisten kanssa. He ovat mukana Seinäjoki Art&Design-viikolla ja tarjoavat halukkaille Tee itse: Makeaa muotoilua -pajan to 9.10 kello 18.00. Kysy lisää: asta.asunmaa@proagria.fi

Ei kommentteja: