keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Taion sinut tikkariksi

 Hei äiti, mikä tikkari täällä on? Se mikään tikkari ole, vaan taikasauva!


Ei taikasauvan aina tarvitse olla tähden mallinen. Tämä taikasauva, toisin kuin teolliset sisarensa, ei hajoa heti ensimmäisen rajun taikatempun jälkeen, vaan joustaa ja jatkaa leikeissä vauhdissakin mukana.

Tarvitset jotakin tekstiiliä:  Kuvassa on käytetty virkkaamaani pitsikukkaa, voit käyttää myös paksua puuvillaa, huopaa tai ommella kaksi kangasta yhteen.  Myös pienet perityt pitsiliinat käyvät tähän mainiosti. Jos käytät kangasta, muotoile siitä ensin haluamasi mallinen.

Seuraavaksi on tärkkäyksen aika:  Katso tärkkäysohje alta, Klikkaamalla kuvaa, saat sen suuremmaksi. Tärkkäys takaa sen, että taikasauvan pohjasta tulee jämäkkä.Kun vuorokausi, jos toinenkin on vaihtunut, on koristelun aika. Voit kiinnittää taikasauvan kankaaseen/pitsiin helmiä, paljetteja, kimalletta tai ihan mitä vain mieleen tulee. Askarteluliimat toimivat kiinnityksessä, kuten myös kuumailmapistooli.

Meidän taikasauvaan leikattiin molemmille puolille sydän. Sekä sydämet että laatikon pohjalta löytyneet helmet ja nauha kiinnitettiin kuumailmapistoolilla. Ja kyllä pysyy!

Taikasauvan kepiksi kelpuutin keittiöstä syömäpuikon. Myös se liimattiin kiinni kuumailmapistoolilla. Pääprinsessa haluaisi vielä maalata kepin violetiksi, katsotaan unohtuuko asia, vai ryhdytäänkö vielä maalaushommiin.


Simsalabim vaan!

2 kommenttia:

Kasarmin J(d)onna kirjoitti...

Ihana! Pienenä imeskelin mummolassa tärkättyjä koriste-esineitä. :D Noin niinku tunnustusena.

Kanivinossa kirjoitti...

Just kävin lukemassa sun blogia..Ajattelinkin ehdottaa kesäjuhlia Aurinkotalon pihalle, erikoistarjoiluna tärkätyt pitsit.