tiistai 11. elokuuta 2015

Rosoista tunnelmaa sisustukseen


Blogiin on tulossa arvostelua kirjasta Kodin kaunis vintage-tyyli. Kirjasta olen bongannut tämän postauksen punaisen langan eli tiiliskivikynttiläjalan. Mitä pidätte ideasta? Itse olen todella hurmioitunut siitä.

Kaapissa on monenmoisia kynttilänjalkoja, mutta tässä tiiliskiviversiossa mahtavaa on se, että kynttilöiden paikkaa saa vaihdella mielinmäärin. Myös kynttilöiden määrää säätelemällä saa luotua erilaisia tunnelmia.

Alunperin haaveilin tätä kynttiläviritystä terassille valaisemaan syysiltojen istujaisia. Parin kerran kokeilun jälkeen totesin tämän olevan vain sisäversio, sillä kynttilät eivät yksinkertaisesti palaneet pienessä tuulenvireessä.Kynttilöiden taustalla oleva kehystetty kortti on muuten blogikaverini Riiken mallistosta.


Viime kesänä hurmaannuin lasin maalaamisesta Martha Stewartin lasimaalilla. Kuvissa näkyvä Kanivinossa-purkki on maalattu sillä. Lisää kuvia vastaavista töistäni löydät ainakin täältä ja täältä.


Tunnelmallisia syysiltoja!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi kiva idea..:)

jEnNi kirjoitti...

Tää on niin siisti! Menee ehdottomasti toteutukseen. Kiva nyt syksyisinä iltoina myös pihalla, josei tuuli puhaltele kynttilölitä sammuksiin.

Santtu kirjoitti...

Hauska idea! :) Laitoin sulle s-postia..